50 év zene

2018.12.19. 08:51

Portréműsor készült Ákosról

A Kossuth-díjas magyar énekes ötvenedik születésnapja alkalmából forgatott műsor december 28-án, péntek este 21 órakor lesz látható az M5 csatornán.

Nagykanizsa, 2018. szeptember 1. Kovács Ákos énekel az elsõ Ohmydeer fesztiválon Nagykanizsán a Csónakázó-tónál 2018. augusztus 31-én. A kétnapos fesztiválon közel 40 együttes lép fel. MTI Fotó: Varga György

Forrás: MTI

Fotó: Varga György

Ákos ötvenedik születésnapja alkalmából a közmédia egy különleges interjút készített: Kovács Ákossal Csizmár Edina, az M5 vezető szerkesztője beszélgetett, és az exkluzív interjúban őszintén beszélt családról, hitről, irodalomról és nem utolsósorban zenei pályájáról – számol be róla a hirado.hu.

A vezető szerkesztő az M1 Ma reggel című műsorában elmondta, a beszélgetés során szerette volna megmutatni azt, hogy Ákos valójában nemcsak a zenei művészetet képviseli, hiszen az irodalomban is jártas.

Ezen kívül szerette volna emberi arcát is megmutatni, szó esett hitről, családról is.

Csizmár Edina hangsúlyozta: az Ákos 50 portréműsor több kulisszatitkot is elárul az énekesről, hiszen számos koncertjére is elkísérte őt a stáb.

Borítókép: Kovács Ákos énekel az első Ohmydeer fesztiválon Nagykanizsán a Csónakázó-tónál 2018. augusztus 31-én.

MTI Fotó: Varga György

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában