horrorvakáció

2019.07.16. 10:57

Megrázkódtatások sora érte a magyar sztáranyukát

Szál­lo­dá­ról szál­lo­dára ván­do­rolt a négy­tagú csa­lád. Czip­pán Anet­ték hat nap alatt több kü­lön­böző apart­mant bé­rel­tek ki.

Forrás: TV2

Borzasztó napokat élt át Czippán Anett, aki két kisfiával, Olivérrel, Somával és a párjával utazott el múlt héten Görögországba – adta hírül a Ripost. A család szerdán este érkezett meg Halkidikíre, még ki sem csomagoltak, amikor hirtelen elsötétült minden. Pokoli vihar csapott le a félszigetre. Az égiháború óriási pusztítást hagyott maga után. Többen életüket vesztették, épületek rongálódtak meg, az orkán erejű szél gyökerestül csavarta ki a fákat.

Czippán Anett két hét szabadságot vett ki, hogy Görögországban pihenjen a családjával.

„Bentről néztük végig, mi történik és borzalmas érzés volt. Ilyet még sosem éltem át!”

– mondta megtört hangon a tragikus este után Anett, aki akkor hozzátette: „Nem tudjuk, hogy mi lesz, kivárunk. Lehet, hogy továbbállunk egy másik apartmanba, mert se áramunk, se vizünk nincs.”

A család végül elmenekült a tragédia helyszínéről, Korfu felé vették az irányt. Merész döntést hoztak, hiszen akkor még azt sem tudták, aznap hol hajtják majd álomra a fejüket.

Anett útközben az interneten próbált megfelelő szállást találni a családjának. Gyorsan talált is egyet, amibe a képek alapján teljesen beleszeretett. Azt hitte, végre fellélegezhet, ezek után jött az újabb hidegzuhany.

„Kimondom nyíltan, szörnyű volt! Dohos, penészes volt a szoba, és nem is éreztük magunkat biztonságban. Pedig a képek alapján tökéletes tengerparti szállásnak tűnt” – mesélte a Ripostnak Anett, aki hozzátette, furcsállta a foglaláskor, hogy a csúcsidő ellenére rengeteg a szabad szoba az apartmanban, de ennek nem tulajdonított nagy jelentőséget.

„Elképedtünk, amikor megláttuk, hogy az apartmanegyüttes egy óriási szikla tövében fekszik. A házunk pedig éppen a hatalmas szikla aljában volt, így a tetejéről bármikor legurulhatott volna egy kő. Egyszerűen életveszélyes volt! Ráadásul a történtek óta tele vagyunk parával” – mesélte a műsorvezető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában