dadus áll a házhoz

2019.06.14. 22:21

Meghan és Harry bevallotta, fizetnek egy nőnek

Az új­don­sült szü­lők na­gyon bol­do­gok, mióta a kis Ar­chie meg­szü­le­tett, de se­gít­ségre is szük­sé­gük van.

Nottingham, 2017. december 1. Harry herceg, a brit trónörökös másodszülött fia és jegyese, Meghan Markle amerikai színésznõ érkezik a Terrence Higgins Trust brit jótékonysági szervezet nottinghami rendezvényére 2017. december 1-jén, az AIDS elleni küzdelem világnapján. A párnak ez az elsõ hivatalos programja azóta, hogy négy nappal ezelõtt bejelentették eljegyzésüket. (MTI/EPA/Nigel Roddis)

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Nigel Roddis

Sussex hercegi párja nemrégiben költözött be új otthonába, a Frogmore-házba, de már bővül az ott lakók száma nemrégiben született gyermekük, Archie után is. Harry és Meghan megerősítette a hírt, miszerint felvesznek egy dadát a kicsi mellé – írja a Harper's Bazaar alapján a Ripost.

A Daily Mail azt is megtudta, hogy a dadának komoly átvilágításon kellett átesnie, illetve egy vaskos titoktartási szerződést aláírnia, hiszen hallgatnia kell mindarról, amit lát vagy tapasztal a hercegi gyermek mellett, avagy aminek véletlenül a fültanúja lesz Harryék társaságában.

Viszont szükség van a munkájára, hiszen Harry hercegre sűrű nyár vár, és Meghan hercegné is szeretne ősszel visszatérni a teendőihez.

„Nem is lehetne tökéletesebb a családi életük. Amióta megszületett Archie, egyfolytában csak mosolyognak. Az álmatlan éjszakák abszolút megérik a fáradságot” – árulta el a család egyik közeli barátja a hercegi pár új életéről.

Az extra segítség főleg akkor jön majd jól, amikor Harryék ősszel elutaznak Afrikába, mert nagy valószínűséggel a kis Archie is velük tart. Harry többek közt Malawiba látogat el, hogy a Sentebale nevű jótékonysági szervezet munkáját segítse.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!