a szépség átka

2017.11.23. 15:05

Liptai Claudia a Facebookon kér segítséget

Átverés áldozata lett a szép tévés, minden fronton támad. Érthető, hiszen önhibáján kívül, mégis miatta vették meg egy csomóan a „csodaszert”.

A bombázó kétgyerekes anyuka és persze közkedvenc műsorvezető-színésznő nevével visszaéltek, egy fogyasztószereket gyártó cég „használta” Claudiát reklámarcnak.

Liptai a közösségi oldalára írta – csupa nagybetűvel -, hogy semmi köze a szerhez, sosem használta:

SZIASZTOK! SEGÍTSÉGETEKET KÉREM! Egyre többen írtok, hogy osszam meg a tapasztalataimat egy fogyasztószerről, amiről azt hitetik el veletek, hogy szedtem, és velem hirdetik.

A TARTALOM FÉLREVEZETŐ, VALÓTLAN, ÉS MINDEN ALAPOT NÉLKÜLÖZŐ. A TERMÉKET SOHA NEM PRÓBÁLTAM, A HIRDETÉSHEZ SOHA NEM ADTAM A NEVEM, KÉPMÁSOM HASZNÁLATÁHOZ NEM JÁRULTAM HOZZÁ, AZ OLDALLAL ÉS AZ ÁLHIRDETŐVEL SEMMILYEN KAPCSOLATBAN NEM ÁLLOK! A MAGYAR DIETETIKUSOS ORSZÁGOS SZÖVETSÉGÉVEL EGYÜTTMŰKÖDÉSBEN MINDEN JOGI LÉPÉST MEGTESZÜNK ENNEK AZ ARCÁTLANSÁGNAK A RENDEZÉSÉRE. Ne szedjetek be bármit, ami fogyást ígér. Vigyázzatok magatokra és segítsetek, hogy minél több emberhez eljuthasson ez a felhívás, a valótlan tartalmak alá pedig nyugodtan kommenteljétek oda, hogy HAZUGSÁG és jelentsétek az oldalt a Facebooknál. Köszönöm nektek!!!!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!