oltár elé lépnek

2019.06.29. 16:44

Katy Perry és Orlando Bloom kitűzte az esküvő dátumát

Korábban már mindketten voltak házasok, így másodszorra nem lesz hetedhét országra szóló a lagzi.

British actor Orlando Bloom (L) and US singer Katy Perry pose upon their arrival at the 2nd Monte-Carlo Gala for the Global Ocean 2018 held in Monaco on September 26, 2018. - On September 26, 2018, the Prince Albert II of Monaco Foundation will hold its second Monte-Carlo Gala for the Global Ocean, a major fundraising event in the heart of Monte Carlo, in order to support its worldwide initiatives in favor of a sustainable ocean, a crucial issue calling for immediate and collective action. (Photo by Valery HACHE / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Valentin-napon jegyezte el énekesnő kedvesét Orlando Bloom, a Dailymail értesülései szerint pedig Katy Perry már lassan a végére ér az esküvői előkészületeknek. A szerelmesek nem várnak sokat az igennel, az év végen egy intim és családi menyegzőn fogadnak egymásnak hűséget – írja a Híradó.

“Katy intézi a dolgokat, de Orlando bevonásával. Úgy tűnik, kicsit sem stresszeknek a lagzi miatt, vicces kis ceremóniának ígérkezik a családdal és a barátokkal” – nyilatkozta egy barátjuk.

A pár a hétvégén Karlie Kloss és Joshua Kushner második lagziján gyűjtötte az ötleteket a ceremóniához és a fogadáshoz. A Wyomingban tartott esemény elbűvölte mindkettőjüket, így az is lehet, hogy ők is vidéken rendezik majd a saját nagy napjukat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!