legendás állatok

2018.11.15. 12:38

Johnny Depp mindenkit meglepett a premieren

J.K Rowling történetének folytatása ezúttal visszakalauzol minket a Roxfort falai közé.

Johnny Depp attends Fantastic Beasts The Crimes of Grindelwald - UK Premiere. London, UK. 13/11/2018 | usage worldwide

Fotó: Picture-Alliance/AFP

Göthe Salamander történetét még elég sokáig élvezhetjük, ugyanis öt részesre tervezik a Legendás állatok sorozatot – írja a hirado.hu. A második felvonás premierjére Londonban kedden került sor, ahol a főszerepet játszó Eddie Redmayne gyönyörű feleségével, Hannah Bagshawe-val vonult végig a vörös szőnyegen.

Eddie Redmayne és Hannah Bagshawe a londoni premieren

A premieren megjelent Johnny Depp is, aki egyáltalán nem vett rész a mozi promóciójában, így az is kétséges volt, hogy a bemutatón tiszteletét teszi-e.

Depp a filmben Gellert Grindewaldot alakítja, aki az első rész utolsó perceiben kapott szerepet, a Harry Potter rajongóinak azonban nem ismeretlen, Albus Dumbledore győzte le 1945-ben. A Halál Ereklyéit együtt keresték, viszont olyan vitába keveredtek, mely végül Dumbledore húgának, Arianának az életébe került. Grindelwald elmenekült, de Dumbledore rátalált, majd börtönbe záratta, ahol Voldemort végzett vele.

A folytatásban főszerepet játszó Jude Law, aki az ifjú Dumbledore-t alakítja, valamint a Leta Lestrange-t megformáló Zoe Kravitz is jelen volt az eseményen, aki egy káprázatos pink ruhát választott az alkalomra.

Zoe Kravitz a rózsaszín ruhakölteményben

Itt pedig a film előzetese:

Képek forrása: AFP / dpa Picture-Alliance / lk Aldama

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!