Csúf szakítás

2019.03.03. 14:10

Johnny Depp milliárdokat perelne vissza exnejétől

A sztárszínész 50 millió dollárt, azaz közel 14 milliárd forintnak megfelelő összeget vasalna be volt feleségén.

Actors Johnny Depp (L) and Amber Heard attend the Los Angeles Premiere of "The Danish Girl", in Westwood, California, on November 21, 2015.AFP PHOTO /VALERIE MACON (Photo by VALERIE MACON / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: VALERIE MACON

Nem egy kedves történet Johnny Deppé és Amber Heardé. Tizennégy hónapnyi házasság után Heard beadta a válókeresetet, azt állítva, hogy Depp fizikailag és verbálisan bántalmazta őt. A válást 2017 januárjában mondták ki. Depp ügyvédei szerint azonban a volt feleség nem áldozat, sokkal inkább elkövető – írja a Bors Online a Daily Mail cikkére hivatkozva.

„Depp soha nem bántalmazta a feleségét.

Amber Heard csak azért találta ki mindezt, hogy maga mellé állítsa a közvéleményt a válás során, és előre lendítse a saját karrierjét” – idézi a cikk a bíróságra benyújtott iratok szövegét.

Ismertetik, Depp most brutális összegre pereli volt feleségét: 50 millió dollárt (14 milliárd forintot) követel azért, mert a nő családon belüli erőszak áldozatának állította be magát.

Borítókép: Johnny Depp és a Amber Heard még 2015-ben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!