Nehéz idő­szak

2019.07.17. 10:13

Így él most Hosszú Katinka és új szerelme

Sokan azt hit­ték, Máté majd min­den kül­földi ese­ményre el­kí­séri az Iron Lady-t.

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Hosszú Katinka és Gelencsér Máté románcára pont egy hónapja, június közepén derült fény – írja a Ripost.

Akkor ugyanis a korábban modellként dolgozó lovag elkísérte Katinkát Barcelonába, a Mare Nostrum versenysorozat harmadik állomására. Egy szemfüles lesifotós pedig lencsevégre kapta őket, amint a katalán város híres sétálóutcáján, a La Ramblán andalognak. Ekkor még sokan azt gondolták, Máté majd minden külföldi eseményre elkíséri a háromszoros olimpiai bajnok úszónőt, ám ez közel sincs így!

„Kata és Máté jelenleg távkapcsolatban élnek. Máté elfoglaltságai miatt a szingapúri edzőtáborba sem tudta elkísérni szerelmét, Katinka a szakmai stábjával utazott. Máté egyébként is rengeteget utazik, így csak ritkán látják egymást. Általában az interneten keresztül kommunikálnak. Remélem, hogy nem áll közéjük a távolság” – árulta el a lapnak az Iron Lady édesapja, István.

Katinka egyébként már a családnak is bemutatta új választottját. Szülővárosában, Baján került sor a nagy családi eseményre, ahol Máté legalább húsz rokonnal találkozott, alaposan be lett dobva a mély vízbe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában