változás

2019.04.24. 10:31

Gesztesi Károly sokáig álcázta magát a buszon, de most már újra vezethet

A színész a közelmúltban visszakapta a jogosítványát, amit két évvel ezelőtt ittas vezetés miatt vontak be. Nem is tétlenkedett sokat, azonnal a volán mögé ült.

Gesztesi Károly otthonában

Forrás: HOT!

A színész ismét felelősségteljes sofőr lett, ráadásul ma már egészségtudatos életét él. Odafigyel a táplálkozására, és napi rendszerességgel sportol.

A fiam és én szövetséget kötöttünk. Márkó régóta szeretne formába jönni, ledobni néhány kilót, de egyedül nem ment, apaként pedig kutyakötelességem támogatni őt, hogy elérje a céljait. Egy harmincnapos kihívással kezdtünk, kizártuk az étkezéseinkből a húst és a szénhidrátot. Őszintén, könnyebb felsorolni azt, amit ehetünk, mert igencsak rövid a lista

– magyarázta nemrég a HOT! magazinnak.

Szakállat növesztett

– Addig nem nyírjuk le a szakállunkat, amíg tart a diéta. A fiam ugyan megigazítja az övét, én hagyom nőni – magyarázta a sztár.

A zöldség és a gyümölcs bármilyen formában jöhet: nyersen, párolva, főzve. Ezenfelül sajtokat, tojást és halat eszünk. És persze gőzerővel edzünk. Tartottam attól, hogy a rengeteg sport káros hatással lesz rám nézve. Majd megnyugodtam, amikor Palik Laci lenyilatkozta, éppen a HOT! magazinnak, hogy benne van egy két éve tartó emberkísérletben, miszerint pihenőnap nélkül edz. Ha ő nem rokkant bele, én sem fogok

– tette hozzá.

Az elmúlt két évben Károly kénytelen volt sofőrt fogadni vagy taxit hívni, sőt az egykori párja, Niki is sokszor fuvarozta. De a szemfüles járókelők gyakorta találkozhattak vele a budapesti buszokon, villamosokon.

Komoly fejtörést okozott, hogy elkerüljem az ittas vagy kötekedő emberek kíváncsi tekintetét vagy beszólását. Inkább álcáztam magam, sál, sapka és napszemüveg mögé bújtam, és le sem mertem venni a tekintetemet az ablaküvegről, mégis megismertek. Mára beláttam, hogy az utazóközönség igenis kedves, és már megmosolygom azokat a kollégákat, akik ezt nem hiszik el, és akár két buszmegállónyi távolságra is képesek kifizetni a taxit

– mesélte korábban a magazinnak Károly.

A hírességnek ma már nincs szüksége mások jóindulatára: amióta visszakapta a szabadságát, a függetlenségét, egyedül is boldogul. És egyenesen imádja! Nem meglepő, hogy végül egy gyönyörű, új fekete autóval jutalmazta magát, bár eleinte hezitált.

Megfordult a fejemben, hogy egy jó sportautót veszek, mert dzsipem, ugye, már volt, beleültem egybe, aztán rájöttem, hogy milyen nehéz be- és kiszállni

– tette hozzá nevetve a színész.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában