Iron Baby

2019.08.01. 14:00

Ekkor jöhet a baba Hosszú Katinkáéknál

Az Iron Lady apu­kája már na­gyon várja az első unoka ér­ke­zé­sét.

Kvangdzsu, 2019. július 28. Az aranyérmes Hosszú Katinka a nõi 400 méteres vegyesúszás eredményhirdetése után a 18. vizes világbajnokságon a dél-koreai Kvangdzsuban 2019. július 28-án. MTI/Kovács Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

Hosszú Katinka a koreai vizes világbajnokságon nem talált legyőzőre vegyesúszásban, mondhatni jött, látott és győzött. Ez talán új szerelmének, Gelencsér Máténak is köszönhető, aki bár nem volt ott a helyszínen, folyamatosan tartotta a kapcsolatot az Iron Ladyvel – írja a Ripost.

Bár Katinkának esze ágában sincs szögre akasztani az úszódresszt, édesapja szerint minden esélye megvan arra, hogy hamarosan anyaszerepben is kipróbálja magát.

Hosszú Katinka édesapja, István már júniusban elárulta a Ripostnak, hogy nagyon szívesen unokázna, igaz, akkor még arra számított, hogy boldog házasságban élő Gergő fia lesz az, aki hamarosan családot alapít. Katinka ugyanis akkor még szingli volt, és esze ágában sem volt a férfiak után futni. Néhány nappal később azonban megérkezett a bombahír:

az Iron Lady újra szerelmes, egy ismert úszóedző fiába, Gelencsér Mátéba.

Az álompárt először Barcelona népszerű sétálóutcáján, a La Ramblán fotózták le kézen fogva andalogva. Nem kellett azonban sokat várni ahhoz, hogy Katinka a rokonságnak is bemutassa a modellként is dolgozó lovagot. Méghozzá Baján, ahol István halászlével és pálinkával várta lánya új választottját.

Az első találkozás nem is sikerülhetett volna jobban, István elmondta, hogy Máté egy nagyon rendes srác, és reméli, hogy lánya végre hosszú távon is boldog lehet, ha már a komoly indulatkezelési problémákkal küzdő Shane Tusuppal zátonyra futott a házassága.

Katinka édesapja a lapnak úgy nyilatkozott, szerinte a 2020-as és a 2024-es olimpiák közt jöhetne a baba a pár életébe, hiszen mint Kozák Danuta, úgy Katinka is folytathatná a sportkarrierjét a gyerek mellett is.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában