coming out

2019.07.03. 13:07

Egyre biztosabb az új kapcsolatában Hosszú Katinka

A sportolónő először osztott meg közös képet párjával, a korábban modellként dolgozó Gelencsér Mátéval, amióta június közepén kiderült, ismét rátalált a szerelem.

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

A Bors írta meg elsőként, hogy a háromszoros olimpiai bajnoknő szívét egy korábbi úszó rabolta el, ám fotót eddig nem láthattak a rajongók. A lap ugyan már június 17-én fotót közölt a 33 éves férfiről, de mivel nem közszereplőről volt szó, csak kitakarva jelentethették azt meg.

Ám most Katinka a közösségi oldalán tárta ország-világ elé, hogy ki a szíve választottja – írja a Bors.

A poszt hatalmas sikert aratott az Iron Lady követői között, néhány óra leforgása alatt több ezer lájk és száznál is több komment érkezett rá. Legtöbbjük gratulált a bajnoknőnek, és sok boldogságot kívánt neki.

„Ez a közös kép egyértelműen arra utal, hogy egyre jobban bízik a kapcsolat sikerességében”

– fogalmazott Hevesi Kriszta szexuálpszic­hológus, hozzátéve hogy eddig csak hátulról vagy kitakarva láthattuk a férfit, most viszont arcot is kapott.

„Egy ismert ember csak akkor mutatja be párját ország-világ előtt, ha hosszú távra tervez, hiszen ezzel a lépéssel vállalja azt a kockázatot, hogy az újságok is megmutatják szerelmét, így egy esetleges párkapcsolati kudarccal is sokáig foglalkozna a közvélemény.”

A kép érdekessége, hogy nem nagyon mosolyognak rajta a szerelmesek, mindössze kezük összefonódásából lehet sejteni, hogy több van kö­zöttük barátságnál.

„Ha na­gyon vidámak lennének, az túlságosan mesterkélt benyomást okozna, arra utalna, hogy a nyilvánosságnak készült a kép. Ez a fotó inkább dögös, erotikus. Katinkát szexi nőként ábrázolja. Azt sugallja, igazi társak a hétköznapokban. Nem rendítheti meg semmi a szerelmüket” – tette hozzá Hevesi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában