sztárbalhé

2017.09.13. 10:51

Durva ügy miatt tartóztatták le Van Damme fiát

De már le is tették érte a tízezer dolláros (csaknem 3 millió forintos) óvadékot.

Nicholas Van Varenberg rendőrségi fotója

Forrás: www.mcso.org

Letartóztatták Jean-Claude Van Damme legkisebb fiát, akit azzal vádolnak, hogy kést szegezett lakótársának phoenixi lakásukban.

A tempei rendőrség közlése alapján a 21 éves Nicholas Van Varenberget vasárnap éjjel kapcsolták le fegyverrel való támadás, személyi szabadság korlátozásának, marihuána és drogokkal kapcsolatos eszközök birtoklásának gyanúja miatt.

Nicholas Van Varenberg rendőrségi fotója
Forrás: www.mcso.org

A rendőrség eredetileg azért vonult ki a helyszínre, mert nagy zaj és kiabálás hallatszott a lakásból. Van Varenberg akkor lett dühös lakótársára, amikor az ki akarta nyitni az ajtót a rendőröknek: felkapott egy kést, hogy azzal tartsa sakkban a férfit, aki el akarta hagyni a lakást.

Van Damme gyereke tízezer dolláros óvadék ellenében már ki is jött a börtönből. A fiúnak nem volt ügyvédje, amikor a bíróság előtt megjelent, és egyelőre azt sem tudni, lesz-e, amikor szeptember 20-án újra kihallgatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!