Izgalmas részletek

2019.12.27. 06:27

Csepregi Éva körbehajózta Dél-Amerikát

A Neoton Família dívája két hetet töltött egy luxus óceánjárón, közben pedig bejárta a Karib-térséget.

Budapest, 2015. március 25. Csepregi Éva énekes, a Neoton együttes egykori tagja a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Forrás: MTVA

Fotó: Zih Zsolt

Évek óta tervezte, hogy egyszer egy hatalmas hajóval utazzon a világban, most pedig végre teljesült a vágya Csepregi Évának.

Az énekesnő pár hete ugyanis Floridába repült, hogy ott felszállhasson az egyik legnagyobb óceánjáróra, és bejárhassa a Karibi-térséget.

Éva bevallása szerint élete egyik legemlékezetesebb utazásán van túl, az élményeiről a Ripost-nak mesélt.

„Évtizedek óta vágytam arra, hogy egyszer egy ilyen nagy hajóval elinduljak valahova. Ezt az utazást körülbelül két évvel ezelőtt kezdtem el szervezni, végül pedig a Karib-tenger környékére esett a választásunk, és hatan vágtunk neki a kalandnak. Természetesen a fiam, Dávid is velem volt, hiszen így az igazi számomra a kikapcsolódás”

– kezdte Csepregi Éva, aki saját bevallása szerint ledöbbent, mikor testközelből láthatta az óceánjárót, annyira ámulatba ejtette a hatalmas építmény.

„A hajó, amivel utaztunk egy 16 emeletes kolosszus volt. Annyi szórakozási lehetőség volt, mintha egy nagyvárosban lennénk. Többek között volt egy hétszáz férőhelyes színház, rengeteg bár, mozi, kaszinó és wellness részleg is. Nem kell mondanom, hogy itt igazán ki tudtuk pihenni magunkat” – áradozott az énekesnő, aki bár számos országot felfedezett már, Dél-Amerika egész idáig váratott magára. Most viszont

az álma valóra vált, ugyanis az egész térséget bejárhatta, ráadásul több élménnyel tért haza, mint amire számított.

„Egy fiú és egy lány delfinnel úszhattam, ráadásul a természetes közegükben. Elképesztő volt! Egyszer úgy hasítottam a vízben, hogy az uszonyukban kapaszkodtam, máskor pedig testközelből néztem végig a különleges attrakciókat, amiket megtanultak. Az egész utazás maga volt a megvalósult álom!” – újságolta vidáman az énekesnő, aki a jövőben még több helyre szeretne ellátogatni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában