furcsa

2019.11.01. 20:48

A neve miatt perelték be Katy Perryt

Egy ausztrál divattervezővel, Katie Perryvel keresztezték egymás útját.

HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - AUGUST 21: Singer Katy Perry wearing Tom Ford arrives at the Los Angeles Premiere Of Amazon's 'Carnival Row' held at the TCL Chinese Theatre IMAX on August 21, 2019 in Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: AFP/NurPhoto

Fotó: Xavier Collin

Egy ausztrál divattervező, Katie Perry beperelte a zenei díjak százait beseprő és lemezek millióit eladó Katy Perry-t, méghozzá a neve miatt – írja a Bors.

A két Perry-nek már tíz évvel ezelőtt, 2009-ben is volt dolga egymással. Akkor az énekesnő próbálta megakadályozni, hogy a divattervező levédethesse a nevét. A szupersztár ügyvédei végül visszavonulót fújtak, így Katie Perry neve márkanév lett.

A divattervező és az énekesnő Perry eddig nem zavarták egymás köreit, azonban az énekesnő az utóbbi időben már a divat világába is betört – és ruháit Ausztráliában is elkezdték árulni. Ez vette rá Katie Perry-t a lépésre, amit valódi Dávid-Góliát harcnak nevez.

“Eddig tehetetlen voltam. Az emberek küldözgették a fotókat a ruháiról, de sem a jogi, sem az anyagi hátterem nem volt meg ahhoz, hogy bármit is tegyek” – magyarázta az ausztrál Katie, akit a saját baráti köre is igyekezett lebeszélni az egyenlőtlen jogi küzdelemről. “A barátaim figyelmeztettek, hogy ne csináljam, de példával akarok szolgálni a gyermekeim számára” – magyarázta a hölgy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!