Későn jött karrier

2019.09.20. 14:29

96 esztendősen sikeres modell az ázsiai nagyi, Alice (videó)

A most 96 esztendős hongkongi nőnek három évvel ezelőtt volt az első profi fotózása.

Forrás: YouTube

Noha a modellszakmában már arra is idősként tekintenek, aki a harmincas éveiben jár, egy Hongkongban élő asszony eléggé átformálta a divatszakmában kialakult képet. Alice Pang ugyanis 96 esztendős, mégis újoncnak számít a szakmában, 93 éves korában volt az első profi fotózása írja a Bors.

Pang unokájának köszönheti későn jött karrierjét: ő volt az ugyanis, aki rávette, hogy jelentkezzen egy olyan munkára, amiben idős 65 év feletti modelleket kerestek. A nő kipróbálta magát, a divatszakma pedig pillanatok alatt felkarolta. Ma már ő az egyik legismertebb idős modell Ázsiában, és természetesen a szakma korelnöke is.

Az idős asszony saját bevallása szerint nem valamilyen különleges étrendnek vagy épp edzésrutinnak köszönheti fittségét és szépségét, hanem a genetikának.

Sokak szerint az ő korában már nem kellene ilyen dolgokkal foglalkoznia, és sokkal jobban tenné, ha úgy viselkedne és öltözködne, ahogy azt egy közel százéves asszonyhoz illik. Alice Pang azonban nem törődik a kritikákkal. Mint mondja: az eleganciát mindig is szerette, ami pedig a hivatását illeti: egyedül az számít, hogy boldog legyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!