Sportvilág

2016.01.11. 18:10

Szucsánszki Zita és Nagy László 2015 legjobb kézilabdázói

Nyilvánosságra hozta a Magyar Kézilabda Szövetség, kik lettek az év legjobbjai 2015-ben.

MTI

A nőknél Szucsánszki Zita, a férfiaknál Nagy László lett 2015 legjobb kézilabdázója a magyar szövetség (MKSZ) döntése értelmében. A Ferencváros játékosa 2011 után másodszor, míg a Veszprém átlövője 2009-et és 2013-at követően harmadszor érdemelte ki az elismerést. Az MKSZ hétfői tájékoztatása szerint a strandkézilabdázóknál Bozsó Nóra Leila, illetve Kun Attila bizonyult a legjobbnak a tavalyi esztendőben.

A férfiaknál Nagy László, az MVM Veszprém csapatkapitánya érdemelte ki az elismerést. A legjobb légiósnak járó díj a szerb klasszishoz, Momir Ilichez került, aki ugyancsak a bakonyiak átlövője.

A legjobb férfi védőjátékosnak a veszprémi Schuch Timuzsint választották meg. A kapusoknál pedig Mikler Roland (MVM Veszprém) nyert. 

A junioroknál is Veszprém megyei játékos lett a legjobb: a Balatonfüredi KSE beállója, a válogatott Bánhidi Bence gyűjtötte be a rangos elismerést. A női mezőnyben az FTC játékosa, Szucsánszki Zita lett a legjobb.

Érdekesség, hogy az év játékvezetői párosának a Herczeg, Südi duót választották meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!