Sportvilág

2009.08.05. 02:26

Pólós játékoskeringő

DH-információ - Úgy hírlik beszáll az Audi, de részben kivonul a T-mobil a hazai női klubpóló finanszírozásából. A játékosvándorlás garantált.

Dunaújvárosi Hírlap

Az utóbbi évek egyik legizgalmasabb játékoskeringője zajlik a hazai női pólótársadalmon belül. A sportág hosszú távú jövőjét is érintő változás, hogy bajnokság legtőkeerősebb kirakatcsapata, a Domino-Honvéd lehet, hogy nem is nevez a 2009/2010-es szezonra. Információink szerint a főszponzor - a legnagyobb hazai mobilkommunikációs cég - drasztikusan csökkentette a dominós hölgyek támogatását, így a rutinos klasszisokkal, és tehetséges fiatalokkal teletűzdelt csapat gyakorlatilag szétesett. A sztárok egy része vélhetően külföldre igazol, de sokan keresnek és találnak új klubot itthon is. Mint keddi számunkban megírtuk, Keszthelyi Rita és Menczinger Kata a DF-Elcoban folytatja a pólót. Ellentétben a fővárosiakkal, Győrbe gavallér támogató érkezett, úgy hírlik a helyi autóipari óriás kíván csapatot építeni - Kisteleki Dóra már el is kötelezete magát a kisalföldiekhez. Két másik vidéki végvár is erősít az idényre. Szentesen Takács Orsolya mellé egy kínai válogatottat is várnak, sőt Egerben is további új igazolásokra készülnek. Messze még a vége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!