Sportvilág

2015.01.11. 20:51

Női vízilabda világkupa - Keretet hirdetett Merész András

Merész András, a női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya vasárnap kijelölte 13 fős keretét a franciák elleni világliga-mérkőzésre.

A magyar szövetség honlapja szerint a szakember ezúttal az UVSE-ből nem hívott be senkit, ugyanakkor újra tagja a keretnek Bolonyai Flóra, aki hazatért az Egyesült Államokból.

A csapat január 20-án találkozik, és három napon keresztül Budapesten edz, majd Győrbe teszi át székhelyét, ahol január 27-én mérkőzik meg a franciákkal.

A világligában ez lesz a harmadik találkozója az együttesnek, mely korábban az oroszoktól - büntetőkkel - és az olaszoktól is kikapott.

A magyar válogatott kerete:
---------------------------
Bolonyai Flóra (Hungerit-Szentes), Horváth Anna (BVSC-Wáberer Hungária-Zugló) - kapusok
Takács Orsolya, Kisteleki Dóra, Máté Zsuzsanna (mindhárman BVSC-Wáberer Hungária-Zugló), Bujka Barbara, Miskolczi Kitti (mindketten Hungerit-Szentes), Menczinger Kata, Garda Krisztina, Gurisatti Gréta, Horváth Brigitta (mindannyian Dunaújvárosi Főiskola), Czigány Dóra, Ráski Lilla (mindketten ZF-Eger)
Tartalékok: Doroszlai Vanda, Leimeter Dóra (BVSC-Wáberer Hungária-Zugló)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!