Sportvilág

2009.10.31. 03:29

Nem a legjobb kezdés

Balatonfüred - Nem sikerült győzelemmel bemutatkoznia a magyar férfikézilabda-válogatott új szövetségi kapitányának. A Pannon Kupa nyitónapján csak döntetlent játszottak Tunéziával.

Gallai Péter

Tehát a magyaroknak jelentős formajavuláson kellett keresztülmenniük a siker érdekében, mert a Tunézia elleni találkozó után maga Csoknyai István ismerte el, hogy ilyen játékkal bizony nem lehetnek vérmes reményei a januári Európa-bajnokságra készülő együttesének. Egyedül az nevezhető pozitívumnak, hogy a csapat négygólos tunéziai vezetésnél, emberhátrányban is egyenlíteni tudott a hajrában.

A Pannon Kupa mai zárónapján 9.45 órakor a Tunézia - Szerbia, majd 12 órakor a Magyarország - Románia találkozót rendezik meg. Előbbit a Sportklub, utóbbit az RTL Klub élőben közvetíti.

A meccs jegyzőkönyve

Magyarország - Tunézia 28-28 (15-13)

Magyarország: Mikler - Gulyás 3, Krivokapics 3, Schuch 2, Eklemovics 2, Putics, Törő 3. Csere: Puljezevics (kapus), Mocsai, Gál 7, Ilyés 2, Császár 3, Iváncsik G. 1, Harsányi 1, Katzirz 1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!