Sportvilág

2012.05.10. 02:29

DPASE: szerződésbontás Disztl Dáviddal - Izlandra igazol a csatár

Dunaújváros - A héten közös megegyezéssel szerződést bontott a Dunaújváros Pálhalma Agrospeciál SE másodosztályú labdarúgócsapata a keret egyik csatárával.

Gallai Péter


- Tavaly az izlandi pontvadászat befejezését követően, októberben tértem haza Magyarországra. Az idén a tavaszi idény rajtja előtt egy héttel igazoltam Dunaújvárosba, ahol annak ellenére jól éreztem magam, hogy kevés játéklehetőséget kaptam. A napokban derült ki, hogy a szombaton rajtoló izlandi bajnokság előtt egykori csapatom csatárt keres. Beszéltem az újvárosi klub vezetőivel, akikkel sikerült megállapodnunk a szerződésbontásról, amit ezúton is szeretnék megköszönni. A tervek szerint már a héten utazom, hiszen jó lenne már a bajnoki nyitányon pályára lépni. A csapat komoly célokkal vág neki az előttünk álló bajnoki évnek, szeretnénk feljutni az első osztályba. Az izlandi pontvadászat ez év szeptemberig tart, ami után, ha a dunaújvárosiak is úgy gondolják, tárgyalhatunk a visszatérésemről. A hátralévő négy mérkőzésen azonban mindenképpen szorítok a csapatnak, hogy sikerüljön megkapaszkodnia a másodosztályban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!