Szoros vereség

2017.10.09. 18:56

Két alkalommal is villant a piros lap a mexikói meccsen!

NEBAUL Október 6-15. között a tunéziai tengerparti üdülőhelyen rendezik meg a Minifutball Világbajnokságot, amelyen öt kontinens huszonnégy csapata vesz részt.

Gróf András

A magyar válogatott a B jelű csoportba került, ahol Mexikó, Chile és Irak az ellenfelük. A csoportok első két helyezettjei automatikusan jutnak tovább az egyenes kieséses szakaszba, ahová a négy legjobb csoportharmadik is követi azokat. A mieink vasárnap este az előző világbajnokságon ezüstérmet szerző Mexikó ellen kezdték meg szereplésüket. A találkozó 3-1-es magyar vereséggel zárult.

Az Iváncsán játszó Nagy Attila is utazott Fotó: Minifutball Szövetség

Az összecsapás elején a játékvezető a dunaújvárosi Fekete Róbertet kiállította. Ezt az emberhátrányt még sikerült kivédekezni, de a folytatásban a mexikóiak kétgólos előnyre tettek szert. Ezt követően Bognár Bence szépségdíjas találattal szépített. Izgalmas hajrá következett, amelyben a magyarok az egyenlítésért küzdöttek, de a szintén újvárosi Varga Csaba egy szabálytalan csere miatt megkapta a második sárgáját, majd a pirosat is. Ezt a hátrányt azonban már nem sikerült kibekkelni. A következő mérkőzés a Magyarország – Chile összecsapás volt, ami tegnap lapzárta után fejeződött be. A csoport záró fordulójában október 11-én 16.30 órakor rendezik az Irak – Magyarország találkozót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!