Sportvilág

2013.07.24. 09:35

Pintér nem volt elégedett a Győr játékával

Pintér Attila, a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőben kedd este búcsúzó Győri ETO FC vezetőedzője elégedetlen volt csapata játékával, s szerinte nem minden játékosa hajtott megfelelően a Makkabi Tel-Aviv elleni párharcban.

MTI

Az izraeli csapat először 2-0-ra nyert Győrben, majd kedden hazai pályán 2-1-re, így kettős győzelemmel, 4-1-es összesítéssel lépett tovább a selejtező 3. fordulójába. 

"Amikor egy Bajnokok Ligája-mérkőzésen valaki pályára lép, akkor nemcsak önmagát, hanem a klubját és Magyarországot is képviseli. Most néhányan ezt nem az elvárható módon tették meg" - nyilatkozta az nb1.hu-nak Pintér, aki eltiltása miatt mindkét összecsapást a lelátóról nézte végig.

Hozzátette: akkor lehetett volna esélyük, ha mindenki a lehető legjobb teljesítményét nyújtja, de ez a Makkabi ellen nem történt meg. "Egyes játékosoknak el kell gondolkodniuk, mert senkinek sincsen bérelt helye a csapatban. Az, hogy kikre gondolok, a személyes beszélgetéseken derül ki az érintettek számára" - fogalmazott Pintér.

Megjegyezte: mindezzel együtt sokat tanultak a két mérkőzésből, tudják, merre kell haladniuk, hogy eredményesek legyenek, ha ismét kiléphetnek a nemzetközi porondra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!