labdarúgás

2019.06.07. 18:18

Walesi válogatott szélsőt igazolt a Manchester United

A walesi válogatott Daniel James a Manchester United labdarúgócsapatában folytatja pályafutását.

Az angol együttes pénteken jelentette be, hogy a 21 éves szélső megfelelt az orvosi vizsgálatokon, így a jövő héten, amikor megnyílik az átigazolási piac, aláírhatják a szerződést.

Daniel James áráról a Manchester United, valamint a játékos előző együttese, a Swansea City sem adott tájékoztatást, a brit sportsajtó információi szerint ugyanakkor a vevő 15 millió fontot (5,45 milliárd forintot) fizet az eladónak.

A labdarúgó 2014-ben, a Hull Citytől igazolt a Swansea-hoz, amely az előző idényben, a másodosztályban a tizedik helyen végzett. James 38 tétmérkőzésen négy gólt szerzett.

James tavaly novemberben mutatkozott be a walesi válogatottban, márciusban, a szlovákok elleni Európa-bajnoki selejtezőn ő szerezte a mérkőzés egyetlen találatát.

A játékos jelenleg is tagja a walesi keretnek, amely az Eb-selejtezők során szombaton a horvátokhoz látogat, kedden pedig a magyar együttes vendége lesz a Groupama Arénában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában