sértő megjegyzés

2019.03.22. 20:05

Vizsgálatot indítottak Neymar ellen

Akár három meccsre is eltilthatják.

(FILES) In this file photo taken on February 2, 2016 then Barcelona's Brazilian forward, Neymar, arrives to Spain's national court in Madrid. - The trial scheduled this week in Spain between FC Barcelona and Neymar, over Brazilian star's renewal bonus, was postponed to September 27, the regional court of justice reported. (Photo by Javier SORIANO / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Javier Soriano

A közösségi oldalán megjelent sértő bejegyzése miatt vizsgálatot indított Neymar ellen az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA).

A sérült brazil csatár a Paris Saint-Germain vesztes Bajnokok Ligája-nyolcaddöntője után azt írta a játékvezetői stábról: „négy ember, aki semmit nem tud a futballról, és csak a lassításokat nézi”.

A PSG március 6-án házigazdaként 3-1-re kikapott a Manchester Unitedtől, így idegenben szerzett kevesebb gólja miatt búcsúzni kényszerült.

Az UEFA pénteki közleménye szerint a sértő megjegyzés miatt vizsgálatot indítottak Neymar ellen, aki bejegyzésében a videobíró használatára utalt. A meghallgatás időpontját nem hozták nyilvánosságra. A játékost három mérkőzésre szóló eltiltással is büntethetik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában