Sport

2009.10.30. 03:28

Vizes kapcsolat

Dunaújváros - A Szentes elleni szombati bajnoki rangadó előtt tegnap sajtótájékoztatót tartott a DF-Elco DVCSH női vízilabda-szakosztálya, ahol bemutatták a csapat legújabb támogatóját.

Gróf András

A rövid szóbeli szándéknyilatkozatokat követően a felek nyilvánosan aláírták a szerződést, majd az együttes egyik kulcsjátékosa, Huszka Zsuzsanna bemutatta a csapat felszerelésén az új szponzor megjelenését.

A szerződés aláírását követően Mihók Attila vezetőedzőt már a szombati bajnoki mérkőzésről kérdeztük, amikor idegenben a Szentes lesz a főiskolások ellenfele.

-  Jelen helyzetünkben nagyon nehéz feladat vár ránk. Tulajdonképpen ez lesz az első komoly próbatétel a csapat számára, bár az eredmény ismeretében az Újpest elleni mérkőzés is az volt. Elmondhatjuk, tartalmas két hét áll mögöttünk. Ebben az időszakban megfelelő mennyiségű, és minőségű munkát tudtunk elvégezni. A játékosok és én is mindenképpen győzelmet várunk, de ehhoz az szükséges, hogy Szentesen az újpestiek ellen vétett hibák csupán tíz százalékát kövessük el.

Címkék#vízilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!