Sport

2006.06.15. 02:29

Vili bá hetvenéves

- Kis kölyökként az Újpest-pálya mellett laktam, természetesen ott kezdtem a futballt is. Akkoriban ott edzettek Puskásék, a magyar válogatott, mivel ...

Mórocz Zsolt

- Kis kölyökként az Újpest-pálya mellett laktam, természetesen ott kezdtem a futballt is. Akkoriban ott edzettek Puskásék, a magyar válogatott, mivel még nem létezett a Népstadion. 1959 novemberében jöttem a városba Netter András hívó szavára érkeztem Vácról a nejemmel. Vácott csatárként játszottam az NB II-ben. Állást kaptam a vasműben, ahonnan az eredeti munkahelyemről mentem kilencvenhatban nyugdíjba. Lennert Ferenc edzőnél kezdtem az alapozást olyanokkal együtt, mint Csepecz, Ligeti, Magasházi, Sulia, Török, Nagy Feri és a többiek. Csatárt játszottam itt is, csak később lettem jobbhátvéd. Vácott huszonkét gólt lőttem egy bajnoki évben. Nagyon jó csapatunk volt. Később megszereztük Jávor Pali bácsit edzőnek, és hatvanhatban be is jutottunk az első osztályba. Öt évig tartott az NB I-es szereplésünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!