Sport

2009.11.16. 03:27

Vasutasokat vertek a pólósok

Budapest - A női OB I-es vízilabda-bajnokság hatodik fordulójában idegenben diadalmaskodott a DF Elco DVCSH együttese, ezzel egy pontra csökkent a különbség a két csapat között.

nincs nev

BVSC-Zugló - DF Elco 8-13 (1-2, 2-3, 2-3, 3-5)

Szőnyi úti uszoda, 100 néző. Vezette: Bátori György, Schlosser Jenő.

DF Elco: Kasó - Menczinger K., Keszthelyi, Szücs, Berta B., Huszka, Poszkoli. Csere: Ács, Polák, Tóth P., Papalexisz, Benkő T., Tóth E. Vezetőedző: Mihók Attila.

A találkozó első találatát Keszthelyi szerezte emberelőnyből. A negyed közepén Csabai akcióból egyenlített, de Poszkoli találatával ismét a vendégeknél volt az előny. A második játékrész első felében gyengén céloztak a támadók, vagy a kapusok hárítottak, így csaknem négy perc kellett ahhoz, hogy Horváth újra egyenlítsen. A szünetig azonban felgyorsultak az események. Benkő T. kettő és Szücs találataival három góllal elhúztak az újvárosiak, amire csak Bujka tudott válaszolni. Fordulást követően Poszkoli és Szücs értékesített egy-egy büntetőt. Előnyből Jancsó szépített, de ezt Menczinger K. nem hagyta szó nélkül. A negyed utolsó találatát Somhegyi centerből szerezte. Az utolsó etap nagy gólparádét hozott. Hazai részről Ráski kétszer, és Illés egyszer volt eredményes, a vendég dunaújvárosiaknaál pedig Benkő T. kettő, Huszka, Szücs és Tóth P. egy-egy találatott szerzett.

A dunaújvárosiak rangadót nyertek idegenben, és egy pontra vannak csak lemaradva a listavezető budapesti vasutasoktól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!