Sport

2009.11.11. 03:28

Várták a végét

DH - Az elmaradt Zichyújfalu - Perkáta összecsapás kivételével befejezték a bajnokság őszi szezonját a csapatok a Fejér megyei harmadosztályú bajnokság Déli csoportjában.

MTI

Kisapostag - Tác-Csősz 1-6 (0-2)

Kisapostag, 100 néző. Vezette: Tímár Lóránd.

Góllövő: Bognár, illetve Gergő (2), Kovács (2), Buzás, Mukrányi.

Már nagyon várták a kisapostagiak az őszi utolsó bajnoki fordulót, hiszen ebben a szezonban csupán egy pont jutott nekik. Edzőjük Nagy Ervin is megkönnyebbült a szezonzárást követően.

- Örülök, hogy vége az őszi vesszőfutásunknak. Nehéz úgy motiválni a játékosokat, ha rendszeresen hatosokat kapunk. A mai mérkőzésnek egyetlen pozitívuma volt, hogy az aktív játéktól visszavonuló Bognár István szerezte a becsületgólunkat. A télen mindenképpen igazolnunk kell néhány hadrafogható játékost, akik rendszeresen az edzéseket is látogatják, mert nehéz úgy megtanítani valakit írni, olvasni, ha az nem jár be az órákra. De az is igaz, hogy az ősszel a rezsit kifizette az önkormányzat, viszont ezen kívül másra már nem futotta.

A forduló további eredményei: Alap - Perkáta 3-1 (2-1), gól: Varjas (2), Imre, ill. Reith. Kulcs - Mezőkomárom SE 7-1 (4-0), gól: Fehér R. (3), Tóth (2), Morva, Fehér K., ill. Márkus. Dunapentele - Soponya 1-2 (0-1), gól: Nagy, ill. Sárempek (2). Sárszentágota - Előszállás 6-0 (4-0), gól: Kovács, Krajcsovics (3), Magyar, Molnár. Vajta - Zichyújfalu 3-2 (0-1), gól: Márta (3), ill. Rigó, Bondor. Besnyő - Nagylók 2-1 (1-0), gól: Lepsényi (2), ill. Lendvai. Kiállítva: Moharos Gábor (Besnyő).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!