Sport

2009.06.22. 02:28

Változások Perkátán

Perkáta - Kilencedik helyen végzett a megyei harmadosztályú labdarúgó-bajnokság Déli csoportjában a Perkáta együttese, akik a tavaszi szezonban csak kétszer kaptak ki.

Gróf András

A perkátai csapat edzője, az egykori kiváló Kohász-játékos, Tóth István egyetlen játékrész kivételével elégedett labdarúgói tavaszi teljesítményével.

- Valóban csak egy olyan félidő volt, amikor jelentős előnnyel vonultunk szünetre, és a végén izgulnunk kellett. A többi találkozón azonban nem lehetett panaszom a gárdára, még akkor sem, amikor vereséget szenvedtünk. Kétszer kaptunk ki 2-1-re, abból az egyik a bajnok Rácalmás otthonában, emberhátrányban történt. Egy kicsit sok a döntetlenünk, amin a jövőben változtatnunk kell. Arra azonban büszkék lehetünk, hogy minden mérkőzésen volt esélyünk a három pont megszerzésére.

- Már a téli átigazolási időszak végén optimista volt a tavaszi szezonnal kapcsolatban...

- Jól sikerültek az igazolások. Olyan játékosok kerültek hozzánk, akik ebben az osztályban erősítést jelentettek, és mentálisan is sokat segítettek. Ebben a szezonban sikerült a csapatunkról - a pályán időnként mutatott viselkedés miatt - kialakult negatív képet megváltoztatni. Szerencsére ma már más szemlélet uralkodik a mérkőzéseken, és az esetleges vereséget is el tudják viselni a játékosaink.

- Egyénileg kivel volt elégedett a tavasz folyamán?

- Három labdarúgót dicsérhetek fenntartás nélkül. Reith János, Szaniszló Gábor és Bogó Tibor nyújtott kiemelkedőt a szezonban.

- A jó tavasz után miként látja a csapat jövőjét?

- Úgy érzem, a vezetők elégedettek a tavaszi szerepléssel, és én is szívesen folytatom a megkezdett munkát. Mindenképpen szeretnénk együtt tartani a társaságot, hiszen remek baráti közösség alakult ki az elmúlt időszakban. Egy-két emberrel tovább erősödve jövőre megcélozzuk a dobogót, de természetesen nem vagyunk esélytelenek a felkerülésre sem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!