A Danubius KSE tollaslabdázói két országos versenyen indultak

2020.01.02. 21:12

Ünnep után máris versenyek

A Danubius KSE tollaslabda szakosztályának sportolói két országos amatőr versenyen szerepeltek a karácsonyi ünnepeket követően.

Gallai Péter

Érden Hajnal Bálint 11 éves tollaslabdázó a Csoki-kupán versenyzett, ahol tizenkét játékos indult kategóriájában, nehéz ellenfelek között izgalmas mérkőzéseket játszott. Ugyan éremig nem jutott el, de ez kiváló felkészülési lehetőség volt számára a diákolimpiai küzdelmekre.

Korom Ádám a Zrínyi versenyen aranyérmes lett
Fotó: Danubius KSE

Budapesten a Zrínyi amatőr versenyen Korom Ádám és Szabó Károly C kategória egyéni küzdelmeiben szerepelt. Utóbbi 13. lett az erős mezőnyben, előbbi pedig szép játékkal, vereség nélkül megnyerte kategóriáját, azaz aranyérmet szerzett. Johann Fanni Kaszás Zsolttal indult el párosban, ők hatodik helyezést értek el. Szabó Károly Korom Ádámmal az elődöntőt játszhatta, ahol a 3. szettben 11–10-re kikaptak, így bronzérmesek lettek. B párosban versenyzett Turi Kamilla, aki 15. lett, s szintén B párosban a Csomor-Németh Lili Pintér Gergő duó pedig 7., szintén B párosban Csomor Péter 3. helyet szerzett – áll Jakab János edző összegzőjében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában