Sport

2016.02.19. 20:13

Futsal: A döntőbe jutás a tét a szombati gyöngyösi összecsapáson

Dunaújváros - Történetének legnagyobb sikere előtt áll a Dunaferr-DF-Renalpin FC első osztályú futsal csapata.

Gróf András

A dunaújvárosiak szombaton 18 órakor a gyöngyösi sportcsarnokban kivívhatják a Magyar Kupa döntőjébe kerülést. Ehhez nem kell mást tenniük, csak le kell győzni az FTC Futsal-Fisher Klíma együttesét. A fővárosiak annak ellenére, hogy jelenleg csak a másodosztályban szerepelnek, remek játékerőt képviselnek. Jó példa erre, hogy a legjobb négy közé kerülésért az NB I-es Göcsej SK gárdáját búcsúztatták oda, visszavágós alapon. A fentiek ismeretében a dunaújvárosiak vezetőedzője, Fehér Zsolt igen nehéz mérkőzésre számít.

- A Ferencváros számára is nagy lehetőség ez a mérkőzés. Mivel a döntőbe kerülés egy mérkőzésen dől el, nagyon nehéz dolgunk lesz, hiszen egy meccsre mindenki fel tudja szívni magát. Nekünk kizárólag saját magunkkal kell foglalkoznunk. Tudom, hogy apróságokon fog múlni a győzelem, de mi erre készülünk. Minden játékosunk és az összes vezető azon dolgozott, hogy ez a hétvége úgy sikerüljön, ahogy mi szeretnénk. Sajnos a felkészülés alatt voltak nehézségeink. Négy mezőnyjátékos, és az egyik kapusunk is kidőlt a sorból, de abban bízom, hogy számíthatok rájuk. Az biztos, hogy a lehető legjobb állapotban lévő csapatot küldöm a pályára. Természetesen számunkra a legfontosabb a mérkőzés, de azért figyelünk a másik ágon zajló Rába ETO - MVFC-Berettyóújfalu párharcra is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!