Sport

2012.01.10. 03:27

Törő: egy sérülés sosem jön jókor, főleg most

Dunaújváros - Sokadik térdsérülése miatt csak itthonról nézheti a kézilabda Eb-t Törő Szabolcs. A Pick Szeged játékosa eddig Dunaújvárosban gyógyulgatott.

Gallai Péter

- Még októberben kellett megműteni a térdemet. Sajnos szinte csontig ki van már kopva a porc, most fúrásos technikával még tudtak rajta segíteni. Nem meccs közben sérültem meg, egyszerűen elhasználódott a lábam, tudomásul kell venni. December elején hazajöttem, s pár napja mentem csak vissza Szegedre. Egy hónapig mankóval közlekedhettem, két gyógytornásszal tartva a kapcsolatot, folyamatosan dolgoztam. Eleinte úgy volt, év végére rendben leszek, s ezzel számolt Mocsai Lajos szövetségi kapitány is. Ám a rehabailitáció lassan ment, ezért nagy szívfájdalmamra, de csak tv-n nézhetem az Eb-t. Pedig az utóbbi időszakban alapemberként számított rám a mester. Most már szinte minden gyakorlatot elvégezhetek, totálisan kifárasztanak a tréningek. Minden erőmmel azon vagyok, hogy ismét jó formába lendüljek, s ott legyek az áprilisi, olimpiai selejtezőn. A sors pikantériája, hogy a válogatott pont Szegeden fejezi be a felkészülést, utánunk jönnek edzeni. Mit ne mondjak, elég rossz, hogy ezt csak a lelátóról nézhetem...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!