Sport

2017.02.23. 18:35

Tavaszi rajt a megyei labdarúgó bajnokságban

Dunaújváros - Több mint három hónapos téli szünet után a hétvégén folytatódnak a 2016/2017. évi Fejér megyei labdarúgó-bajnokság első, és másodosztályában a küzdelmek.

Gróf András

A Viszló Trans első osztályban a körzetünkhöz tartozó két csapat vasárnap egymással csatázik majd. Ezúttal a Mezőfalva együttese lesz a pályaválasztó. Az őszi idénynyitón a baracsiak hazai környezetben 1-0-ra nyertek. Talán most is ők tűnnek az esélyesebbnek, hiszen a téli műfüves bajnokság dunaújvárosi helyszínének a győztesei lettek. A Mezőfalva gárdájánál a télen edzőcsere történt, és a hírek szerint néhány játékos is távozott a klubtól. Jelenleg a baracsiak a tizenegyedik, a mezőfalviak pedig a tizenkettedik helyen állnak a bajnoki tabellán. Igaz, öt pont különbség van a két csapat között.

A sárga mezes baracsiak kupagyőzelemmel hangoltak a rajtra Fotó: Zsedrovits Enikő

A másodosztály Agárdi Termál csoport tavaszi nyitó fordulójában szabadnapos lesz az Adony együttese. A sereghajtó rácalmásiak vasárnap hazai pályán a középmezőnyhöz tartozó Káloz ellen kezdhetik meg a felzárkózást. A téli műfüves bajnokságban felemás teljesítményt nyújtó Nagykarácsony, a negyedik helyezett Enyinget fogadja. Kérdés, hogy milyen talajú pályákon játszhatnak majd az együttesek.

A tizenhatodik forduló mérkőzéseinek kezdési időpontja 14.30 óra.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában két hét múlva kezdődik a szezon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!