Sport

2016.03.01. 21:04

Tavaszi nyitány kettős sikerrel

Dunaújváros –Gólt sem kaptak a Dunaújváros PASE korosztályos labdarúgócsapatai a vasárnapi idénynyitó találkozókon.

Gróf András

U19-es korosztály, NBI I Közép-Nyugati csoport:

Dunaújváros PASE – Gárdony VSC 4-0 (0-0)

DPASE Sporttelep. Vezette: Nagy László István (Somogyvári, Koczka).

Dunaújváros PASE: Késmárky–Jerzsabek (Barócsai), Abért, Hercsik, Badi K. (Furulyás), Vajda D., Csala D. (Kovács R.), Polácsek, Takács Sz., Nagy D. (Tompos), Ásványi (Mike). Vezetőedző: Jakab Elek.

Góllövő:Abért (61. p.), Takács Sz. (72. p.), Tompos (82. p.), Polácsek (87. p.).

A vendégek sokáig jól tartották magukat, de a találkozó hajrájában a dunaújvárosiak fölénye gólokban is megmutatkozott. A hazaiak ezzel a győzelemmel továbbra is százszázalékosan állnak a csoport bajnoki tabellájának élén. A következő mérkőzés: Százhalombattai VUK SE – Dunaújváros PASE (március 05. 10 óra, Százhalombattai Stadion).

U17-es korosztály,NBI I Közép-Nyugati csoport:

Dunaújváros PASE – Gárdony VSC 11-0 (5-0)

DPASE Sporttelep. Vezette: Kovács Tamás (Czagány, Dolmány).

Dunaújváros PASE: Tóth P. –P arádi (Tóth B.), Hompót, Topp B. (Bányai), Pinczési Bence,Hamar E., Tóth Á., Novák, Hamar I., Pintér,Máthé. Vezetőedző: Lőrincz Emil.

Góllövő:N ovák (11. p.), Máthé (28., 55. és 83. p.), Hamar I. (33., 42. és 77. p.), Tóth Á. (40. p.), Tóth B. (67. és 72. p.), Hompót (73. p.).

A dunaújvárosi gárda érvényesítette apapírformát, hiszen a Gárdony VSC együttese az utolsó előtti helyen áll a táblázaton. Az újvárosiak ilyen arányban is megérdemelten nyertek. Ezzel a sikerrel továbbra is az élen állnak a csoportjukban.

A következő mérkőzés: Százhalombattai VUK SE – Dunaújváros PASE (március 05. 10 óra, Százhalombattai Stadion).

U15-ös korosztály,NBI I Közép „B” csoport: Az együttes tavaszi első mérkőzése: Dunaújváros PASE –Diósdi TC (március 05. 12 óra, DPASE Sporttelep).

U14-es korosztály, NBI I Közép„B” csoport: Az együttes első hazai mérkőzése a következő: Dunaújváros PASE –Diósdi TC (március 05. 10 óra, DPASE Sporttelep).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!