kézilabda

2018.12.01. 00:10

Tartalékosan is sima győzelmet arattak

A női kézilabda Európa-bajnokság miatt ugyan szünetel a bajnokság, ám ez nem jelenti azt, hogy a csapatok ne folytatnák a munkát. A Dunaújvárosi Kohász KA csapata is a gyakorlások mellett edzőmérkőzéseket játszik.

Jankó Árpád

Az elsőn, szerdán este a Mosonmagyaróvárt fogadta György László vezetőedző együttese, amely erősen tartalékos felállásban lépett pályára. A két Eb-csapattag, Kazai és Szalai mellett nem szerepelt Micijevic, Erdősi, Klujber, Dombi és Tomasevics sem. Viszont játékra jelentkezett Monori Orsolya, aki súlyos térdsérülése után tért vissza.

Az ellenfél jelenleg tizenegyedik a tabellán, nyolc meccsen szerzett négy pontjával, a Kohász pedig ugyanennyi meccsen szerzett hattal a kilencedik.

Szekerczés Luca volt a legeredményesebb
Fotó: Hankusz Kálmán/Dunaújvárosi Hírlap

DKKA – EU-Fire Mosonmagyaróvár 26–19 (13–9)

Gólszerzőink: Szekerczés 8, Monori 5, Bouti 3, Sirián 3, Ferenczy 2, Molnár 2, Braun 1, Grosch 1, Mihály 1.

Már a találkozó elején megszerezték a vezetést a dunaújvárosiak, amit biztosan tartottak is a szünetig. A fordulást követően Szekerczés jeleskedett a gólszerzésben, s hiába nőtt már ötre is a különbség, elég volt pár hiba, hogy a vendégek ismét faragjanak hátrányukon. A végjáték percei ismét a hazaiaké volt, a felkeményedő védekezés és az eredményes támadásbefejezések eredényeként sima, magabiztos siker született.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában