együtt a csapat

2019.06.26. 14:30

Szurkolói ankétra várják az érdeklődőket

A DKKA évadnyitó sajtótájékoztatóval egybekötött közönség- és közösségszervező ankétot tart szurkolói számára július 10-én, szerdán, 18 órától a Campus étteremben.

Gallai Péter

 

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia vezetésének eltökélt szándéka, hogy minőségi javulást tudjon elérni az egységes, kulturált szurkolásban a Kohász mérkőzései alatt és ebben partnerekre találjon azok személyében, akik bizonyítottak már, hogy jóban és rosszban is kiállnak a csapat mellett.

György László vezetőedző is számít a szurkolókra
Fotó: DKKA

Az eseményen a részvétel regisztrációhoz kötött, amelynek végleges határideje június 30. Jelentkezni a DKKA honlapján (www.kohaszkezi.hu) található linken keresztül kitöltött űrlap segítségével, illetve munkanapokon 8 és 16 óra között telefonon Kovács Sándor sportmunkatársnál lehet a 30/297-8885-ös számon. Az ankéton a klub érkező játékosainak bemutatkozása mellett szó lesz az új csarnok építése miatti szervezési feladatokról, illetve a jelenlévők is feltehetik felmerülő kérdéseiket.

Az összejövetel második fele egy szurkolói baráti kör kialakításáról szól, amely a klub reményei szerint az előttük álló, kihívásokkal teli szezon során is a Kohász csapata mellett áll majd. Ezzel kapcsolatban minden dunaújvárosi érzelmű, szurkolni szerető embert várnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában