Sport

2016.11.17. 21:10

Szombaton a gyulai együttes lesz vendég

Dunaújváros - A múlt heti idegenbeli elmaradt találkozót követően szombaton 17 órakor hazai környezetben lép pályára a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gróf András

Az NB III Közép-csoportjának 16. fordulójában a Várfürdő-Gyulai Termál FC gárdája látogat Dunaújvárosba. A tegnapi sajtótájékoztatón Dobos Barna vezetőedzőt kérdeztük az esélyekről.

- Szentlőrincen a pálya víz alatt állt, így alkalmatlan volt a játékra. November 23-án, szerdán 13 órakor pótoljuk az elmaradt mérkőzést. A terhelés szempontjából nem jött jól a halasztás, de próbáltuk ezt a heti munkában kompenzálni. Az idén még négy mérkőzés vár ránk, amelyeken eldől, lesz-e esélyünk majd tavasszal a bajnoki címért küzdeni. Szombati ellenfelünknél nem régen edzőcsere történt, ami mindig feldob egy csapatot. Különben is veszélyes ellenfelek, mert igaz, hogy otthon még nem nyeretek mérkőzést, de az eddigi nyolc idegenbeli találkozójuk közül négyszer győztesen hagyták el a pályát. Az elmúlt héten a Szigetszentmiklós ellen is vezettek 2-0-ra, de a végén fordított a listavezető. A csapattal kapcsolatos hír még, hogy az egyesület tagjai által összegyűjtött sportfelszereléseket és sportruhákat átadták az Adománykuckóban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!