Sport

2013.06.10. 20:44

Szerdán MK megyei döntő Dunaújvárosban

Dunaújváros – Szerdán délután a Dunaújváros Stadion ad otthont a Magyar Kupa Fejér megyei döntője és bronzmérkőzésének.

Gróf András

A harmadik helyért a Martonvásár és a Velence labdarúgói küzdhetnek egymással 15.30 órakor. Érdekesség, hogy a tavalyi kiírásban ez a két amatőr csapat jutott a legtovább a Magyar Kupában, így ők játszhattak a SportM Kupáért. Ekkor a velenceiek nyertek 1-0-ra. A döntőben a házigazda Dunaújváros PASE gárdája a Sárszentmiklós együttesével mérkőzik. A sárszentmiklósiak a következő ellenfeleket búcsúztatták a selejtezők során: Cece, Mezőfalva, Pusztaszabolcs, Iszkaszentgyörgy, Szabadegyháza, Velence.

A dunaújvárosiak a selejtezők ötödik körében csatlakoztak a sorozathoz. Ebben a fordulóban a Dunafém-Maroshegyet verték 8-0-ra, majd az elődöntőben Martonvásáron győztek 3-0- ra. A két NB II-es osztályozó mérkőzés között valószínű, hogy az újvárosiak pihentetik majd a legjobbjaikat. Ez azonban remek alkalom a fiatalok számára, akik tétmérkőzésen is bizonyíthatják rátermettségüket. Az eredményhirdetés tervezett időpontja 19.30 óra. Ekkor a megyei szövetség vezetői adják át az érmeket és a serleget.

A fináléban győztes csapat a Corso Kupát helyezheti majd el a vitrinjébe. Az első három helyen végzett együttes felkerül a 2013/2014- es Magyar Kupa főtáblájára. A mérkőzések megtekintése ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!