Sport

2017.07.26. 18:22

Szellák Szabina aranyérmet nyert az ifjúsági olimpián

GYŐR A győri ifjúsági olimpián a magyar női kézilabda-válogatott továbbra is remekel. Újabb győzelmet arattak Bohus Bea lányai.

DH-információ

Hollandia után Norvégiát is magabiztosan, 26-15-re győzték le a lányok. Ez azt jelenti, hogy bejutottak az elődöntőbe. Újabb hét érem született a magyarok számára. Közülük egy arany is volt. A cselgáncsozó Feczkó Csanád végzett az első helyen. Még Kardos Tímea szerzett ezüstérmet dzsúdóban, Takács Boglárka (100 m futás), Zombori Gábor (úszás), Nagy Réka (800 m gyorsúszás). Ezek mind ezüstérmek. Bronzérmet kapott Fábián Fanni (úszás), Zombori Gábor, Böhm Sebestyén, Hadházi Dóra, Nagy Réka (4x100 m mix vegyesúszás).

Sajnos a kézilabdázó fiúk a horvátoktől kikaptak, a kosárlabdázó lányok nyertek a csehek ellen, a fiúk pedig kikaptak a törököktől és a litvánoktól is.

Az atlétikai versenyen a dunaújvárosi távolugró Endrész Klaudia a nagy szélben nem találta a ritmust. Idegesen versenyzett. 560-nál javított valamennyit, de végül egyetlen centiméterrel lemaradt a döntőről, és így a kilencedik helyen végzett. Pénteken a 4x100 méteres futásban is ott lesz a csapatban.

Kajak-kenu: Szellák Szabina (Dunaújváros) aranyérmes lett K-1 500 méteren. A német Hardyt és a dán Miltherst előzte meg a fináléban. Horváth Benedek (Rácalmás) C-1500 méteren a második idővel döntős lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!