Sport

2013.05.27. 20:14

Sütés előtt fociztak

Dunaújváros – Szombaton az Alsó Duna-parton a családi hétvége keretében első alkalommal rendezték meg a Parázs Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó tornát.

Gróf András

A rendezvény fő támogatója Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata volt. A reggel nyolc órakor kezdődő csoportmérkőzéseket követően játszották az elődöntőket, ahol a Brassói Aprópecsenye együttese 1-0-ra verte a Mákos Dandaranda csapatát, míg a másik ágon a Penne Nápoly 3-0-ra győzött a Mákos Leves ellen. A bronzmeccsen a „mákosok” csatáját a leves nyerte 1-0-ra. A fináléban nem született gól, így büntetők döntöttek. Ebben 3-2-re kerekedett felül a Penne Nápoly gárdája. Az I. Parázs Kupa végeredménye: 1. Penne Nápoly, 2. Brassói Aprópecsenye, 3. Mákos Leves, 4. Mákos Dandaranda. Különdíjasok: Antal Tamás (Mákos Leves) legjobb játékos, Danó Gábor (Penne Nápoly) legjobb kapus, Lázár Dávid (Brassói Aprópecsenye) gólkirály.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!