ismét a csúcson

2019.04.15. 12:15

Sikerével egy fogadóirodát is lenullázott Tiger Woods

Minden idők legnagyobb veszteségét könyvelte el egyetlen fogadásra vonatkozóan a William Hill fogadóiroda amerikai részlege, miután egy játékos kedden, Las Vegasban Tiger Woods sikerére fogadott a golfozók Augustában rendezett US Masters versenyén – és nyert.

Az iroda hétfőn számolt be arról, hogy az SLS Kaszinóban működő fogadóhelyiségükben egy férfi – aki korábban még soha nem játszott a William Hillnél – 85 ezer dollárt (24,2 millió forintot) tett fel a 43 éves sztár sikerére, amely 14-szeres nyereménnyel kecsegtetett.

Woods vasárnap aztán kiélezett versenyben, egy ütés előnnyel diadalmaskodott Augustában, így

a William Hillnek 1,19 millió dollárt (338,3 millió forint) kell majd kifizetnie.

Az ESPN honlapja szerint

ez a negyedik olyan fogadás az iroda történetében, mely után hétszámjegyű összeget kell fizetnie.

Az ezt megelőző három fogadást egyaránt a Philadelphia Eagles amerikaifutball-csapatának tavalyi Super Bowl-győzelmére tették meg.

Az amerikai fogadóiroda kereskedelmi igazgatója az ESPN-nek elárulta, hogy

a mostani Mastersszel minden idők legnagyobb veszteségét szenvedték el.

Viszont nem ez a cég az egyetlen, mely pórul járt: a SuperBook egyik alelnöke úgy nyilatkozott, hogy még nincsenek meg a pontos kimutatások, de minden bizonnyal komoly mínusszal zárják a Masterst, mely – emlékei szerint – a korábbi években mindig nyereséget hozott cégének.

A hosszú kihagyás után tavaly év elején visszatért Tiger Woods karrierje során ötödik alkalommal nyerte meg a Masterst, 14 év után először.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában