Sport

2013.06.11. 18:09

Sárszentmiklós -DPASE döntő lesz

Szerdán két mérkőzéssel zárul a Magyar Kupa 2013/2014-es idényének Fejér megyei selejtezősorozata. A dunaújvárosi döntőt a Sárszentmiklós és a DPASE vívja.

Bobory Balázs

Nagyobb a tétje a harmadik helyért kiírt mérkőzésnek, amelyen ismét összecsap a Velence és a Martonvásár együttese. A Magyar Kupa következő versengésében Fejér megyét három csapat képviselheti, így a  győztes léphet ki a főtáblára, a vesztes lemarad a sorozatról. Mondani sem kell, a két fél mindig nagy csatákat vív egymással, ráadásul a tavasszal már egy nagyon fontos összecsapáson megmérkőztek egymással, az Amatőr Kupa döntőjében a 92. percben szerzett Kovács Norbert-gól döntött a velenceiek javára. Az utolsó bajnoki fordulóban Martonvásáron is tóparti siker született, így lenne miért visszavágni Patkós Csaba legénységének.

A döntő egyértelmű esélyese az NB II-be igyekvő Dunaújváros PASE, amely a megye I-es Sárszentmiklóssal találkozik. A bronzmeccs 15.30, a finálé 17.30-kor kezdődik a dunavárosi stadionban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!