ezúttal döntetlen

2019.09.17. 07:05

Sajnos továbbra sem megy hazai pályán a DPASE együttesének

Az NB III Közép csoportjának hetedik fordulójában vasárnap kétgólos vezetést követően játszott döntetlent a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gróf András

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

Hazai pályán tehát nem megy, jegyezhette fel tudósítónk a találkozó után.

Dunaújváros PASE –Dabas-Gyón FC 2–2 (2–1)

Dunaújváros Stadion, 300 néző. Vezette: Kubicsek Máté (Vörös, Rózsás).

Dunaújváros PASE: Pokorni – Hompót D., Csendes, Kis B., Horváth K., Dorogi R., Tóth Á. (Al-Sheraji a 89. p.), Puskás G., Kovács B., Beszterczei (Szepessy R. a 66. p.), Busa Tapiska a 66. p.). Vezetőedző: Lőrincz Emil.

Dabas-Gyón FC: Steer – Sallay, Szabó P. (Molnár a 81. p.), Popovics, Bodnár I., Ablonczy, Soós D., Varga B. (Nagy A. a 71. p.), Gaszner, Grabant, Zsivoczky-Pandel (Kürti a 46. p.). Vezetőedző: Aczél Zoltán.

Bár küzdött, ezúttal is győzelmet engedett ki a kezéből a dunaújvárosi alakulat Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Remekül indult a találkozó az újvárosiak számára, hiszen már a negyedik percben megszerezték a vezetést.

Kovács Barnabás kapott jó labdát a tizenhatoson belül, és egy átvétel után a jobb alsó sarokba passzolt (1–0).

A tizenkilencedik percben a harcosan előretörő Busa Bence lőtt a vendégek kapujába (2–0). A kétgólos előnynek nem sokáig örülhettek a hazaiak, mert két perccel később a kapu előtt üresen hagyott Soós Dávid közelről szépített (2–1).

Az egyenlítő találat a nyolcvanötödik percben esett, amikor Csendes Péter rossz átadását követően Kis Balázs szabálytalankodott a tizenhatoson belül. A jogosan megítélt büntetőt Soós Dávid értékesítette (2–2).

A Dunaújváros a mérkőzés egészében jobban játszott ellenfelénél, ám a végső ütést nem tudta bevinni, így ismét nem sikerült behúzni a hazai három pontot. Ezen javítani kell a jövőben.

Mestervélemény

Lőrincz Emil: A mérkőzés első percétől kezdve megpróbáltunk az egész pályán letámadni, minél feljebb labdát szerezni. Az első félidő nagy részében ez jól működött, hiszen vezettünk két góllal.

Már többször elmondtam, hogy az edzéseken mindenki becsületesen dolgozik, ezért érthetetlen számomra, hogy a mérkőzéseken többen olyan teljesítményét nyújtanak, ami a számomra elfogadhatatlan.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában