A címvédők nyerték a Centrum kupa nyitófordulóját

2019.12.13. 20:00

Rudas fiúk elsősége

A két címvédő sikerével ért véget a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség által életre hívott, középiskolásoknak szóló Centrum kupa első fordulója.

Gallai Péter

A tavalyi évben a fiúk mezőnyében a dunaújvárosi Rudas középiskola emelte magasba a serleget, a lányoknál pedig a kiskunhalasi II. Rákóczi középiskola lett a sorozat első győztese.

A Rudas együttes tagjai okkal örülhettek, hiszen ők végeztek az élen
Fotók: amatőr, Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Az idei meccsek első fordulójában is e két gárda végzett az első helyen a héten a sportcsarnokban megrendezett találkozók után. A fiúknál a Rudas mögött az Esélyünk SE (Dunaferr) és a Kerós fiúk végeztek. A legjobb játékos Slett Kristóf (Rudas), kapus Szűcs Simon (Kerós fiúk), gólkirály Schüller Márk (Esélyünk SE), DLSZ+ díj Kovács Zsolt testnevelő (Rudas). A lányoknál a II. Rákóczi után a Rudas lányok és a Hild lányai végeztek. Legjobb játékos Kenderesi Kíra (II. Rákóczi), kapus Szokolai Nóra (Rudas lányok), gólkirály Szekeres Brigitta (Lóris csajok), DLSZ+ díj Dávid Géza testnevelő (II. Rákóczi).

A lányok is nagy csatákat vívtak egymással a sportcsarnokban

A különdíjas Slett Kristóf: – Megtisztelő számomra, hogy az első forduló legjobb játékosa elismerést kaptam a szövetségtől. Rendkívül színvonalas szervezés mellett jó hangulatú tornán vehettünk részt. A döntőben a Dunaferr együttesét sikerült legyőznünk, amellyel mindig ki-ki meccset játszunk. Köszönjük, hogy iskolánkat képviselhettük, és külön köszönöm a szakvezetőknek a díjat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában