DPASE

2019.11.14. 21:45

Remélik, ezúttal a jobbik arcát mutatja a csapat

Előző mérkőzését elszúrta a DPASE, vasárnap hazai pályán mindenképpen győzni akarnak.

Gróf András

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

Az NB III közép csoportjának tizenötödik fordulójában vasárnap 16 órakor az FC Dabas együttesét fogadja a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata. A DPASE-nek a múlt héten kétgólos előnyt követően sem sikerült nyernie Dunaharasztiban. Lőrincz Emil vezetőedző természetesen nem igazán örült a 2–2-nek, a csütörtöki sajtótájékoztatón az alábbiakat mondta:

– Irreálisan mély talajon, szakadó esőben hagytunk idegenben két pontot. Az első félidőben végig domináltunk. Nem volt egyszerű, de folyamatosan mi birtokoltuk a labdát. Meg is szereztük a vezetést, az ellenfélnek tulajdonképpen lehetősége sem volt, hogy veszélyeztesse a kapunkat. A második fél­idő első percében egy fejes góllal növeltük az előnyünket. A játék képe alapján ekkor úgy nézett ki, hogy ez egy sima mérkőzés lesz, hiszen az ellenfél támadójátékában nem volt benne a veszély. A játékrész közepén azonban volt egy rövidzárlat. Nem rúgtunk el egy labdát a térfelünk közepén, amit a hazai játékos bevezetett a tizenhatosunkon belülre, és a kapunkba lőtte. Ebből a pofonból még fel sem ocsúdtunk, már meg is kaptuk a második gólt.

Előző mérkőzését elszúrta a DPASE, vasárnap hazai pályán mindenképpen győzni akarnak
Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

Onnantól kezdve viszont náluk volt a mentális előny. A folytatásban mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, de az eredmény már nem változott. Összességében el kell ismernünk, hogy ezt a meccset nagyon elszúrtuk, mert talán 2–0-nál elhittük, hogy vége a mérkőzésnek. Az elmúlt két találkozó eredménytelensége miatt az edzéseken kicsit „szomorkásabb” a hangulat, mint a győzelmi sorozatunk idején volt. Sajnos az esőzések miatt kedden csak futóedzést tudtunk tartani, azóta viszont a szokásos menetrend szerint készülünk. Nem tudom még, hogy a hét végén milyen összeállításban lépünk majd pályára, hiszen Kis Balázs eddig még nem edzett a héten, de Hompót Dániel is kapott egy rúgást a lábára. A hét végi ellenfelünk olyan csapat, amely mindenre képes. Ki tudott kapni Dunaharasztiban, de nívósabb riválisokat is le tudott már győzni. Remélem, mi ezúttal a jobbik arcunkat mutatjuk, hiszen mindenféleképpen győzni akarunk.

További mérkőzések: Dabas-Gyón FC – Monor, Taksony – Kecskemét, Kozármisleny – Bp. Honvéd-MFA II, Szekszárd – ­THSE-Szabadkikötő, Szentlőrinc – Pécs, Kelen SC – Dunaharaszti MTK, Iváncsa – Rákosmente.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában