Sport

2010.05.31. 02:29

Reális pontosztozkodás

Pálhalma-Baracs - Mindkét csapatunk döntetlent játszott szombaton a Fejér megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság huszonnyolcadik fordulójában.

Gróf András

Baracs - Bicske 1-1 (1-0)

Baracs, 100 néző. V.: Nagy Károly (Nagy T., Kasza).

Baracs: Tóth N. - Timkó, Klér, Horváth G., Mészáros - Prókai, Bartók S., Balogh (Fehérvári), Auer G. - Ivacs, Csordás (Sebestyén). Edző: Horváth Zoltán.

Bicske: Kosztelnik - Gáll, Mérey, Bartha, Boros - Szentjobbi, Varga, Bartha G. - Pozsgai (Csontos), Oláh, Bartha P. (Szalczinger). Edző: Schróth Lajos.

A hazai csapat a biztonságos védekezésből indított gyors kontrákra építette a játékát. A baracsiak vezető találata a 41. percben született. Egy felívelt labdát Balogh ügyesen megtartott, majd a védők között Ivacshoz játszott. A támadó lövésébe a vendégek kapusa még beleütött, de a gólba tartó labdát a martonvásári védők még beljebb segítették (1-0). A szünet után nagy mezőnyfölénybe kerültek a vendégek, de csak kilenc perccel a lefújás előtt tudtak egyenlíteni.

Egy kapu elől kifejelt labdát Boros huszonnyolc méterről elemi erővel lőtt a hálóba (1-1). A 90. percben meccslabdát hibáztak a hazaiak. Ivacs egyedül vezette kapura a labdát, de a kapusba lőtt. A kipattanóból Sebestyén ismételhetett, de ő is hálóőrt találta el.

Pálhalma - Martonvásár 0-0

Pálhalma, 200 néző. Vezette: Jakab Zoltán (Fehér, Viniczai).

Pálhalma: Vörös - Pap, Sztanó, Salamon, Pénzes - Cséza, Dudás - Bartha, Balaskó, Kóczián - Nagy D. Edző: Nagy Zoltán.

Martonvásár: Deák - Csapó (Kővári), Fodor, Tóth A., Hermann - Bakos, Kupi (Farkas), Scháffer (Kökény), Kovács A. - Kamocsa, Bobory. Edző: Patkós Csaba.

A hétközi kupasiker után ezúttal nem tudott nyerni a bajnokcsapat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!