A küzdelem dominált

2019.04.29. 07:29

Pontot hozott Szentlőrincről a DPASE

Gróf András

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság közép csoportjának huszonötödik fordulójában vasárnap idegenben lépett pályára a Dunaújváros PASE együttese.

Szentlőrinc SE – Dunaújváros PASE 0–0

Szentlőrinc SE Sporttelep, 300 néző.

Vezette: Barna Gábor (Kiss B., Perák).

Szentlőrinc SE: Hajagos – Németh M., Nagy R., Bodó, Havas, Hampuk (Fonyódi a 79. p.), Fenyvesi (Hleba a 75. p.), Keresztes, Sili (Tihanyi a 68. p.), Nikic, Harsányi. Vezetőedző: Turi Zsolt.

Dunaújváros PASE: Pokorni – Sándor T., Hompót D., Kis B., Puskás G., Mundi (Kiss P. a 77. p.), Dorogi R., Horváth K., Barna Zs., Tóth T. (Kovács B. a 91. p.), Szepessy R. Edző: Lőrincz Emil. A csoport rangadójának első félidejében mindkét együttes rendkívül óvatos harcmodort választott, így ebben az időszakban elsősorban a felezővonal környékén folyt a küzdelem. A két kapu előtt nem igazán adódott számottevő gólszerzési lehetőség. A mezőnyben pedig rengeteg szabálytalanság akadályozta a folyamatos játékot. Az esetleges középre íveléseket viszont Pokorni magabiztosan hatástalanította. A fordulást követően sem igazán változott a játék képe. A dunaújvárosiak védelme stabilan állt a lábán, aminek köszönhetően a házigazdák csupán távoli átlövésekkel kísérleteztek. A szentlőrinci támadók csupán egy les gólt szereztek, így gól nélküli döntetlennel zárult az meccs.

A forduló további eredményei: Szeged-Grosics Akadémia – Kozármisleny FC 1–0, Iváncsa KSE – Hódmezővásárhelyi FC 2–1, SZEOL SC – Kecskeméti TE 2–0, Bp. Honvéd-MFA II – Paksi FC II 1–3, Makó FC – Dabas 2–4, Pécsi MFC – Taksony SE 3–0, Szekszárdi UFC – Rákosmente KSE 1–1.

vezető képünk archív

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában