Sport

2010.05.12. 02:29

Pontelőny a Karmacsinál

Dunaújváros - Igazi rangadót játszanak csütörtökön este 20 órakor a Lorántffy műfüves pályáján. A városi kispályás labdarúgó-bajnokság A csoportját vezető két csapat küzd majd egymással.

Gróf András

Néhány vélemény az esélyekről az összecsapás előtt.

Pulai Ferenc, a Csövesek támogatója: - Úgy tekintek erre a meccsre, mint a soron következő bajnoki mérkőzésre, amit az eddigiekhez hasonlóan meg kell nyernünk. A bajnoki cím nem ezen múlik.

Zemankó Zoltán, a Csövesek csapatvezetője: - A két csapat előző két találkozója remek hangulatú, közönségszórakoztató játékot hozott. Remélem ez most is így lesz. Amelyik csapat csütörtökön győztesen jön le a pályáról, az mindenképpen megérdemli a bajnoki aranyérmet.

Karmacsi Tamás, a Karmacsi Autó támogatója: - Jó, izgalmas, fordulatos és sportszerű mérkőzést várok a rangadótól, hiszen ezen a mérkőzésen dől majd el a bajnoki elsőség kérdése.

Éliás Zsolt, a Karmacsi Autó csapatvezetője: - Szeretnénk ezen a mérkőzésen bebiztosítani, és megnyerni a tizennegyedik bajnoki címünket.

Nyúl Gyula, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség elnöke: - Az idei bajnokságban kiemelkedő két csapat megérdemelten áll a dobogó legfelső helyein, és várja a rangadót. A mérkőzés győztese megérdemelten lehet bajnoka az idei évnek. Sok sikert kívánok mindkettőjüknek.

Petrás Gábor, a Carissa SE elnöke: - Ezen a mérkőzésen nagyon fontos lesz, hogy ki mennyire tartja be a taktikai utasításokat, ki mennyire tud higgadt és fegyelmezett maradni. Ami számomra biztos, igazi rangadót láthatunk, ahol roppant nagy feszültségek, indulatok is kirobbanhatnak, de: egy rangadó - legyen rangadó!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!