Sport

2017.07.16. 15:20

Nyolcan maradtak a kupában

DUNAÚJVÁROS - Az elmúlt hét második felében már a negyedik fordulót játszották a VI. Decathlon Kupa nyári kispályás felkészülési labdarúgó-bajnokságban a csapatok.

Gróf András

A negyedik forduló eredményei: a Zéró Tolerancia - Széchenyi Pékség összecsapás elmaradt, mert a Széchenyi Pékség csapata visszalépett a további küzdelmektől. Steelworkers - Gaszisportvideo 7-4, Asztalos Gumiszerviz - Dunabiztos Micro (elhalasztva), BT Mirage - Kemi-Ker Kft. 5-5. Ebben a körben a Hangover együttese volt szabadnapos.

A bajnokság jelenlegi állása:: 1. Steelworkers 9 p., 2. Dunabiztos Micro 6 p., 3. Hangover 6 p., 4. Kemi-Ker Kft. 4 p., 5. Asztalos Gumiszerviz 3 p., 6. BT Mirage 1 p., 7. Gaszisportvideo 0 p., 8. Zéró Tolarencia 0 p.

Az ötödik forduló párosítása a következő: Steelworkers - Kemi-Ker Kft. (július 17. 18 óra), Dunabiztos Micro - Hangover (július 17. 20 óra), Asztalos Gumiszerviz - Gaszisportvideo (július 18. 19 óra), Zéró Tolerancia - BT Mirage (júéius 18. 20 óra).

Címkék#sport#foci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!