Sport

2010.09.13. 02:28

Nyílt csatában hazai vereség

Baracs - A Femol 97 Fejér megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság eddigi fordulóiban nem sok gólt szereztek a baracsiak. Ezúttal viszont lőttek hármat, mégsem sikerült otthon tartaniuk a bajnoki pontokat.

Gróf András

Baracs: Tóth N. - Éliás I. Zs., Horváth G., Csanaki, Vajda, Éliás II. Zs., Sarok, Bartók S., Ivacs, Prókai, Szabó Zs. (Bogdán). Edző: Éliás I. Zsolt.

Kápolnásnyék: Barsch - Híró, Ódor, Barkóczi, Kocsis (Bregócs), Belák (Uj), Szalai (Harth), Lengyel, Besser (Flórián), Czottner, Borbás. Edző: Beszédes Sándor.

Szakadó esőben, rendkívül mély talajú pályán kezdődött a találkozó. A hazaiak három támadóval álltak fel, ami egyértelműen arra utalt, hogy a gólszerzésre fektetik majd a fő hangsúlyt. Az első negyedóra végén azonban jött a pontrúgásnál már szokásos hiba, és Ódor fejesével megszerezték a vezetést a vendégek (0-1). A félidő vége előtt azonban Vajda sarokkal szerzett találatával sikerül egyenlíteni a hazaiaknak, így egálból vághattak neki a második játékrésznek (1-1).

A fordulást követően egy buta hiba miatt ismét a kápolnásnyékiek kerültek lépéselőnybe. A labdavesztés utáni kontrát Borbás fejezte be góllal (1-2). A hazaiak derekasan küzdöttek, aminek eredményeként fordítani is tudtak. A 63. percben egy szép támadást Éliás I. Zs. fejezett be góllal (2-2). Négy perccel később pedig Ivacs harmincméteres szabadrúgása vágódott a lécről a hálóba (3-2). A vendégek azonban Ódor tizenhét méteres szabadrúgásával egyenlítettek (3-3), majd Borbás pontrúgásból szerzett fejesével átvették a vezetést (3-4). A hosszabbításban mindent egy lapra feltéve támadott a Baracs. A vendégkapusnak két esetben is bravúrra volt szüksége, hogy megmentse hálóját a góltól. Csanaki fejesénél már ő is verve volt, a kapufa viszont hárított, így nem változott az eredmény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!